Angeline Donk

Angeline Donk Kunstacademie Haarlem, 2008-2013 Ik laat me graag inspireren door sferen in binnenruimtes, landschappen, reflecties. De lichtval in een ruimte, de reflectie van mens of dier (of representant) op een ondergrond fascineren me. Wat laat een mens achter in een ruimte, hoe beinvloedt de ruimte het innerlijk van de mens. Waar houdt de sfeer van buiten op in een binnenruimte, waar stopt de sfeer van binnen in de buitenwereld. Is de grens een lijn of misschien wel niet. Hoe wordt een mens beinvloedt door de ruimte om haar heen. Hoe drukt een mens zichzelf uit in zijn of haar ruimte? De ruimtes waarin ik leef, beinvloeden mijn bestaan, mijn werk als psychotherapeut en mijn beeldend werk. Inspiratie komt van dichtbij. Mijn beeldend werk is een zoektocht naar de vertaling van een gevoel, een sfeer die me treft, een overgang die me boeit. Ik experimenteer graag. Met verf, maar ook met fotografie en video. En soms raakt dat met elkaar verbonden in een 3D werk. Voor mijn c.v. en recente exposities: zie www.angelinedonk-schilderijen.nl

Discipline(s)
Schilderen
video
fotografie
gemengde techniek

Keizersgracht 37B
1015CD Amsterdam

+31655868332
info@angelinedonk.nl
www.angelinedonk-schilderijen.nl

reminder_2016

writing-in-water-4

writing-in-water-5

ver-licht

genesis 1